Nu börjar mitt nya liv

Det har hänt en hel del sen sist kan jag säga! Men nu jäklar ska jag återuppta bloggandet, jag har fått en hel del tjat från vissa sidor!
Som sagt, det har hänt väldigt mycket! Jag har tagit studenten och är nu fri som en fågel! Jag har ännu inte kommit på om jag uppskattar det haha, det är lätt att bli en lök;)
Jag har påbörjat mitt efterlängtade sabbatsår då jag har tänkt jobba ihop en hel del pengar så att jag kan resa senare i vår! :) Men att hitta jobb är inte det lättaste men jag fick ett långvik inom hemtjänsten. Varför sitter jag då så mycket hemma om jag har jobb? Jag kan säga att man aldrig blir inringd, vi vikarier är inte lika uppskattade längre i denhär kommunen....
Men som sagt; när man inte har tillräckligt med jobb blir man deppig, det är fan inte kul att bara vara hemma i den här hålan hela dagarna! Jag hade verkligen inget liv tom. imorse! :D Fick ett väldigt trevligt samtal från min kära mor då hon berättade att en förskola här i Nynäs ville ha mig! Yes, tänkte jag direkt och tackade naturligvis ja! En halvtidstjänst, varje dag mellan 9-13.15. Soft? Inte alls, haha;)
Så nu, era jäklar, ska jag fylla mitt bankkonto! Äntligen:D

Det blev ett långt inlägg men jag förstår att ni har längtat, så here I am!

/Puss



En ego-bild ifall ni har glömt hur jag ser ut haha;)

Dessutom lite allmän iformation till de nya som hittar hit;
Jag är en 19-årig tjej(20 om ett halvår höhö^^), bor i skärgårdsidyllen Nynäshamn, söder om Stockholm, med min goa famil, släkt och vänner.
Jag har precis tagt studenten och tar nu ett sabbatsår för att jobba och spara pengar till en längre resa senare i vår.
För övrigt glider jag igenom dagarna med världens bästa pojkvän Fredrik och med mina älskade vänner:) Dagarna går genom jobb, träning(i mycket liten skala haha) samt en massa höstmys! :)
Hoppas ni gillar min blogg! Puss

RSS 2.0