Slut på det roliga

Japp. Så var det bara att pina sig iväg till skolan- en ny helvetesvecka har börjat! För jag, mina vänner, har ju inget lov. Nej, i min skola har vi inte det eftersom vi går halvdagar. It sucks.
Håller iallafall på att bli frisk efter att ha legat i koma i en hel vecka, nästan iallafall...
Påsken va mys, mycket godis har det blivit!  Det blir till att gå några varv runt Ringvägen! Men det tar vi imorgon, eller i övermorgon, eller dagen efter det. Jaja, ni vet hur det brukar låta;) Men jag är glad över mina fina påskägg, och fick bl a ett jättefint av min pöjk. Ni vet ett sånt där jättestort! Och i det hade han lagt en tröja,hårgrejer och mitt favoritgodis:) Så gulligt så!

Nej nu ska jag dyka ner i min mattebok, verkligen jätteroligt!
Men ni får ha en trevlig kväll! Puss



                           
                                                                  mumma!

Tillbaka!

Haha, I'm back!
Med lite väl mycket klagomål på att jag ALDRIG uppdaterar så sätter jag mig här nu och försöker igen.
Men det är tuffa tider, det säger jag bara! Nu ligger jag hemma i influensa- inte kul! Lagom till påsk och massa skolarbeten. Ibland är livet helt enkelt underbart, eller vad säger ni?

Ja, vad har hänt i mitt liv den senaste tiden? Väääldigt mycket, kära vänner! Tänkte uppdatera er lite..:)

Jag har fyllt år! 19 år! De ni:) Men det känns ändå som en pissålder, det är liksom en ålder som man bara svävar runt i ingenstanns och väntar på att bli 20. Men min födelsedag blev mys, med familj och släkt. Men jag har fortfarande inte haft mitt årliga saftkalas med mina närmsta vänner och ännu inte hunnit gå ut och parta med de andra. Men de kommer, I promisse:)

Fredrik har ju också fyllt år, 20 år!:) Den helgen blev jättelyckad!:) Först firande med hans familj och släkt, sen hade jag ordnat en överraskningsmiddag till honom med alla han närmsta vänner, på en restaurang inne i storstaden:) Det blev väldans lyckat och han blev suuperglad!:)

Sen har dagarna bara rullat på, och helgen som va bjöds på festligheter:) Fanny fyllde år, en väldigt trevlig filur som är flickvän till en av Fredrik bästa kompisar. Vi gick ut, Telen såklart:) , som nu är det bästa stället att hänga på i Nynäs!
Men helgen slutade i sjukdom, efter flera timmars dansande..Och nu sitter jag här, instängd på mitt rum sen 3 dagar och Fredrik ligger som sjukling i lumpen...Men hoppas jag blir frisk snart, jag ska ju jobba imorgon och på fredag^^

Nej, nu måste jag besöka min säng igen..Det känns fan som att jag börjar få liggsår!

Sköt om er alla därute:)


RSS 2.0