.......

Jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt iv och ändå tvingas sitta uppe..
Så ni undrar säkert varför jag sitter uppe kvart över tre på en torsdag? Jo, det ska jag berätta för er.
Nina och jag har precis slutfört vårat förbannade projektarbete! Det var längesen jag kände sån här lycka, men just nu känner jag typ ingenting för jag är helt död. Så detta inlgg lär ju vara snyggt imorgon, vet inte ens vad jags skriver haha.
Sov gott era jävlar för nu ska jag hoppa ner i ninas stora säng.
Smell you

Härlig helg

Det har varit världens mysigaste helg på väldigt länge! :)

I fredags kom F hit och vi myste hela kvällen och tog en lång sovmorgon.. Sen pallrade vi oss ner på stan och jag köpte en väska och en ny plånbok, mycket uppskattat från min sida! :)
Sen bestämde vi oss för att ta en härlig vårpromenad i solen, som förresten var hans förslag:P Oväntat, haha:P
Vi hittade en bänk precis vid en stenstrand och tittade ut över havet..Helt underbart!
Sen gick vi hem till mig och gjorde oss iordning inför kvällen. Det fick bli mat på en thairestaurang här i Nynäs, väldigt gott! Sen drog vi in till stan och kollade såg en film, det fick bli Gone Baby Gone. Otroligt bra måste jag säga! Rekommenderas verkligen:)
Sen bar det hemmåt med sista tåget och vi stupade i säng efter den långa dagen..Vaknade imorse av att jag trodde att jag var gravid i 7:e månaden haha! Det var lite mysigt måste jag erkänna, men lite läskigt.. Men man får en sån där "vill-ha" känsla haha ;)

F åkte för några timmar sen, tillbaka till Lumpen. Tack älskling för en underbar helg!
Nu väntar vardagen och en massa plugg; projektarbetet ska göras klart denhär veckan; PANIK!

Hoppas ni haft en bra helg :)



                 



Förlåt!

Äntligen! Nu jävlar ska det bloggas, haha;) Jag sitter hemma hos min kära pappa för att internet inte har funkat hemma hos mamma! Hur irriterande som helst; en hel vecka utan internet!

Men slänger in ett kort inlägg nu iaf:)
Förra veckan var lugn och förra helgen som jag inte bloggat något om. Fredagen var jättetrevlig hos Hanna, det vart en hel del skratt och planerande inför kryssningen som ska bli av v.12 :)

Äntligen helg! Hur skönt som helst... Men kvällen blir lugn, F kommer hir snart. Han har ju haft permis hela veckan:)
Imorgon ska vi in till stan och hitta på nått kul, kan ju vara trevligt när man har så mycket i skolan som jag har nu! Det är helt sjukt..

Men nu är det bara 3 månader kvar till studenten! Känns helt otroligt! Tänk, man har slitit som ett djur i skolan i 13 år! Nu är man verkligen värd ledighet..Men man får ändå lite ångest över det kommande året eftersom jag ska ta ledigt ett år. Det kommer nog kännas konstigt att inte flippa ur med alla härliga klasskompisar varje dag:P

Nej, nu ska jag ta en dusch och sen blir det pappas goda mat:)
Ha en underbar kväll!


                                                 image63

Helg!

Åh, va härligt! Äntligen helg, och det betyder att mina älskling kommer hem:D Dessutom ska han få vara ledig hela veckan nu, inte fy skam;)

Var inte i skolan idag, jag var på studebesök på mammas förskola! Jag ska göra en Svenska C uppsats där jag ska jämföra barn mellan 1 och 3 år och deras språk och kommunikation. Det var jätteintressant och barnen var såå söta! Ville ta hem flera stycken, haha...
Sen åkte jag och mamma till simhallen i Ösmo, för den var nyinvigd. Vi simmade runt ett tag, mycket bra träning! Duktiga jag...

Ikväll bär det av till Hanna, vi är några gamla kompisar som ska träffas:) Tar med mig min hemmagjorda kladdkaka:P Bäst för dom att dom gillar den! ;)


Ha en underbar fredagskväll allihopa!
                                                             image63

du är det finaste jag vet

                                         Jag älskar dig!    

                
                                       

Alla Hjärtans Dag!

Idag är en sån dag man ska visa extra mycket kärlek till sina nära och kära - har ni gjort det?:)

Det har jag:) Men inte till min pojke ännu, han går inte att få tag på innan kl. 21, men tänkte göra ett inlägg speciellt till honom sen:P

Gissa hur LYCKLIG jag var imorse, när jag vinklade upp persiennerna! Första morgonen som solen dök upp i mitt rum:P Så här soligt och härligt var det när solen gick upp utanför mitt fönster:



                      image61


Härligt va?:)

Hoppas ni får en härlig kväll med era älskade, och glöm inte att det kan aldrig bli för mycket av att visa uppskattning mot dem man älskar!

Puss och hej alla underbara!

                                                                  image62


Hälsningar från Sven-Ingvar och Alva...


            image60

                                      ...inneboende hos Lina!

GRATTIS ÄLSKLING!

Vill säga grattis till min älskade vän, den bästa tjejen Sanne Tottras, för hon har tagit KÖRKORT idag!!! :D
Du är bäst gumman!!
Nu jävlar blir det roadtrips i sommar ;)

                   


I'm so lucky, lucky!

Är sååååå glad! :D Jag klarade matteprovet! Vet ni hur stort det är för mig?haha!
Jag går om matte C kursen för att jag inte klarade den förra året, och nu när jag går om den så har det inte alls gått bra..Så detta prov var typ "avgörande", och vet ni? :) Jag fick 2 poäng från vg, och dessutom kunde man "bara" få vg på provet:P  Haha, tror aldrig jag varit så glad för ett prov!

Men nog om det:) Sitter här, eller skakar rättare sagt, efter boxersize-passet. Det tog verkligen på krafterna! Dessutom har jag ett antal blåmärken som börjar arta sig, tack Sanne! Du måste verkligen tycka om mig haha;)

Nej, nu ska jag bädda ner mig för en välförtjänt god natts sömn:)
Sov gott alla därute!


                                                      image59

Boxning nästa!

Kom hem vid 4 efter en rätt lång dag i skolan och med ett matteprov som tog två timmar! Vet inte om jag klarade det än, hoppas hoppas!
Konstigt nog är jag pigg fortfarande, brukar alltid vara as trött den här tiden. Och piggare måste jag vara om två timmar! Ska på boxning med Sanne, det ska bli intressant! :) Vi gick för rätt länge sen, men tror jag har tappat rätt mycket sen sist. Åh jäklar va det är jobbigt, ska ni veta! Men man mår finfint efteråt :)

Nu ska jag sätta mig och skriva ett CV - måste söka ett nytt sommarjobb, troligen! Kommunen i Nynäs har bestämt att de ska dra ner rejält på timvikarierna, så jag lär ju inte få så mycket jobb där i sommar. Och det var ju verkligen ett toppenjobb! Trivdes bra och allt, men men, life goes on!

                       

                                   image57
                                                  Japp, I'm a pro


Ge mig tur!

Imorgon ska jag hoppas på att det är min lyckodag! Har matteprov, matte C, och det är typ avgörande för mitt betyg! Alltså om jag ska få G eller inte...Jag är en aning nervös kan jag ju säga! Matteboken har varit mitt andra hem länge nu, haha..Har känt mig en aning osocial, msn har liksom blivit som en torr öken på datan.

Fick i mig en vitamin-kick och gjorde denna(se bild) uuuunderbara fruktsallad! Kände mig verkligen som hälsan själv när jag åt, haha...
Nu väntar duschen och min varma säng! Om jag ska klara det där jädrans matteprovet måste jag ju vara i mina sinnes fulla bruk ^^ (Hej Lina, fan va vuxen du låter)
Hoppas ni haft en bra måndag och inte känt er allt för deppiga; det är ju ändå helg snart ;)

Puss!


                image56

                                   Apelsin, banan och hallon- perfect!


Knuten hjälper dig i alla lägen

Otroligt seg dag.
Var hemma från skolan, jag mådde verkligen piss när jag vaknade imorse. Huvudet sprängde, feberfrossa, ont i halsen, you name it!
Så det fick bli en dag hemma med en massa plugg istället. Men begav mig ut en stund, vädret lockade mig! Vårkänslorna sprudlade och man blev en aning gladare! :)
Det jobbigaste när man ska gå ut och man inte gjort sig iordning är ju att man ser ut som fan själv i håret, men räddningen då är den berömda knuten! Funkar i alla lägen, rihgt? :) Enligt mig är det en av de bästa uppfinningarna som skapats för att vi tjejer ändå ska se nice ut i våra hår även fast vi har en bad-hair day!

Så, länge leve knuten!
Nu ska jag ta mig en vitamin-kick!



                   image53


                                                      image54





Kan inte helgerna gå liite långsammare?!

Är det någon mer mig än mig som verkligen hatar söndagar? Och det känns verkligen inte bättre av att söndagar dessutom blivit en jobbig avskedsdag!
Släppte av F vid stationen nyss, känns trist..Men om fem dagar är han hemma igen, haha:)

Som sagt så har helgen gått jättefort! Jag skulle egentligen träffa Nathalie men jag hann inte...
Igår drog F, hans syrra och jag in till Länna för han skulle köpa en laptop:) Hittade en as snygg men idag ångrade han sig, haha..Så går det när man inte tänker igenom ordentligt!, som jag brukar säga:P
Igårkväll åt vi middag här hemma hos pappa, han ville visa sina matlagningstalanger för F, haha..Han lyckades såklart:)´Sen blev det schlager och film:) 

Imorse vaknade vi vid 9! F har blivit riktigt morgonpigg nu i lumpen, haha...Inte särskilt kul! Men men, jag hasade mig upp och sen drog vi hem till honom. Det var den dagen, och nu sitter jag här och väntar på maten:)

Vad har ni haft för er?:)


                                                          image49




Äntligen helg!

Ännu en helg-  så skönt! :)
Nu sitter jag och väntar på maten- pappas mat:)  Jag och min lilebror beställde hemmagjorda pommes, entrecote och bea! Riktig smarrigt...
Snart kommer F hem också, om någon timme:D Längtar längtar längtar!! Blir väl mys ikväll tror jag, och imorgon kanske vi ska till stan!
Så denna helg går snabbt också, måste hinna med en massa plugg också=/

Längtar till löning! Vill ut ju... Men det är mycket att se fram emot nu:) Jag fyller år om mindre än en månad och då blir det fest:P och sen fyller F år och då blir det ännu mer fest:)  V.12 drar vi med en massa folk till Finland på kryssning, över ett dygn! Det är Sannes efterlängtade 18-årspresent :)
Så våren blir full av festligheter!

Nu ska jag äta,men hoppas ni får en underbar kväll!


Späckad vår med många sånna här

Nytt utseende

Haha! Nu gjorde jag ett försök att göra om designen själv i bloggen, men vet inte riktigt vad jag tycker...

Så, vad säger ni? hiss eller diss? :) Jag tycker om ärlighet!


Duktiga jag:)

Nu är jag stolt :) Har faktiskt börjat träna varje kväll nu(4 dagar i rad bara, haha), la upp ett träningsschema som jag slaviskt försöker följa:)
Ungefär 45 min varje kväll på gymbollen och sen en massa andra övningar:P Hoppas man kan bli lite mer fit iaf!

Beach -08 nästa!



                          image44
                            
                                                   japp, here you've me!

GE MIG SOMMAR

Ljumma sommarnätter             
Ligga på en klippa och se ut över havet                           
Mjukglass                      
Barfota i sanden                      
Sommarmodet!                             
Båtturer i skärgården
Utefester             
Powerwalks i gryningen                           
Chilla i någon mysig park i stan
Lukten efter det har regnat                                                  
Beach-volleyboll                         
Sommarkärlek!

Gotland                       
Jordgubbar                     
Resor med vännerna                    
Lukten av nyklippt gräs
        
Kvällsdopp i solnedgången                         
Bruna kroppar                                
Lättklätt            
Len och fin hy                
Midsommar!                                
Solblekt hår                   
Grillkvällar   



Så, mer sommar till svenska folket!

image41



image42




Syndat!

Jaha.  Det var den hälsosamma veckan!
Hade lovat mig själv att inte äta något onyttigt denhär veckan, förutom på självaste fettisdagen(eller vade den heter, haha). Men det sprack ganska fort! Jennie och Anna kom tillbaka till skolan idag efter att dom varit i Paris över helgen:) Men dom hade missat planet hem, haha! Så dom fick sova på flygplatsen och sen åka hem dagen efter.. Gissar starkt på att det var tidsoptimisten Jennie som ställt till det ;)

Men iaf, så började jag prata om semlor och Anna ville absoult ha! Och jag kunde inte stå emot trycket...:P
Inte nog med det, när jag kom hem nu så såg jag att mamma köpt en till(!) semla, haha!
Eftersom nynäs har VÄRLDENS goaste semlor så kan man ju inte tacka nej!

Ska läsa lite bloggar nu, hörs sen:)


image40


          image39
Jag tror inte ni kan tacka nej till den här!

Säg någon som INTE älskar skor!

image38


Dessa underverk skulle gärna få pryda mina fötter, och dessutom finns de lila i flera andra färger :)

Meditation på schemat!

Idag har det varit en ovanlig dag.
Kände först inte någon större lust att pallar mig in till skolan, var otroligt trött! Men jag kan ju säga nu i eftrehand att det var värt det! :)
Våran religionslärare hade tagit dit en vän till henne som var buddhist, och han lärde oss att meditera!
Det är något jag verkligen jag rekommendera! Det handlar bara om att stanna upp någon gång om dagen, sätta sig eller lägga sig ner, samla tankarna till en punkt och fokusera på andningen. Det räcker med en stund för att du ska stressa ner! Otroligt skönt var det,  man blev verkligen avslappnad efteråt.

Slänger in en bild på mig själv, såg ut som pippi idag, haha:P
Ha en bra eftermiddag!


                             image37



Glitter glitter glitter!

Kändisarna tindrar som aldrig förr!


              image34

...men vad hände här? Avril Lavigne i en guld-metallic klänning, inte snygg! Och att bh:n syns gör klänningen ännu värre! Illa, Avril!

              image35

Fet dag!

Idag, mina vänner, så ska ni passa på att frossa! Det är nämligen den fetaste dagen på året, och nästan den bästa! Inga bortförklaringar, ingen ångest! Bara att frossa på, och det är precis vad jag ska göra nu och har gjort hela dagen:)

Så, har ni ätit den där semlan än då? Mamma överraskade mig när jag kom hem och hade köpt 2 feta semlor med rosa grädde! ( nynäs-specialare!) Kan det bli bättre? 


                 


Skofynd!

Jag har gjort två jätte fynd! Alltid lika trevligt, eller hur? :)
De första skorna har jag velat ha jätte länge - ni vet de här från H&M? Blev tipsad från en kompis att man kunde hitta dem på H&M:s barnavdelning, haha,, Så jag skickade förbi, online, och fann dem! :D Blev super glad, har ju sett dem på en massa bloggar:)
Sen hittade jag dessa bruna ballerina skor, på DinSko! Fina vardagsskor i vår. De kostade 440 från början och nu när jag skulle köpa de fick jag dem för 100kr(!), haha:) 
Båda skorna passar dessutom jättebra till min nyinköpta, bruna skinnjacka:)
Så nu är det bara att vänta på vårsolen:)



image31



image32


Slänger in ett till inlägg om helgen sen, förlåt för dålig uppdatering!
Kyss!

mys!

Sitter hemm hos Fina Nina i Upplands Väsby och har hur trevligt som helst! :)

Dagen började bra, hade bara en lektion så jag och nina slutade vid 10.. Sen drog vi ut på stan, nina skulle köpa jeans:) Men vi hittade inga så det blev lite annat smått och gott:) Hittade bla. ett par jättefina vårskor på DinSko som hade kostat 450 kr men var nu nedsatt till 100kr! Vilket kap, säger jag bara;) Kanske lägger upp bilder senare!
Vi åt även en god lunch på Coffee House by George:) Ikväll blir det svull med Ninas hemmagjorda pizza ch sen en massa glass!

Btw, Fredrik kommer hem ikväl!:D Men ska träffa honom imorgon, måste plugga med nina idag ioch morgon..Vi håller på med det berömda projektarbetet, det är sååå roligt^^ ..

Nej, nu måste jag fortsätta skriva, nina blir tokig!
Hörs senare:)




image30
Svullar-glass! Underbaaaart god! Right? ;)

RSS 2.0